Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr
Ηρακλείου Κρήτης

'Αλλη μια χρονιά τέλειωσε λοιπόν. Άλλη μια Γ' τάξη σε λίγες μέρες θα μας αποχαιρετήσει. Με αφορμή λοιπόν το τέλος των μαθημάτων της φετινής χρονιάς η Γ' τάξη του σχολείου μας οργάνωσε μια εξαιρετική τελετή αποφοίτησης την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα, γονείς, παλιοί μαθητές, καθηγητές και μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι παραβρέθηκαν το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Πίσω κι από τη φετινή τελετή, η εξαιρετική και πάντα ακούραστη καθηγήτρια τους Βάλια Σκυβαλάκη (καθηγήτρια Αγγλικών).

Μετά το τέλος της παράστασης ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, προσέφερε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια ένα καλαίσθητο προσωπικό  αναμνηστικό, αποχαιρετώντας τους έτσι με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους απόφοιτούς μας, υγεία και καλή συνέχεια σ' ότι επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους.

Απολαύστε τα παιδιά μας.

Το video της αποφοίτησης

 

Φωτογραφίες από την αποφοίτηση

Άρωμα ποίησης απέπνεε το σχολείο μας την 21η Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Οι φιλόλογοι του σχολείου μας κυρίες Μακράκη, Παντελάκη, και Σταυρακάκη καθώς και η τεχνολόγος του σχολείου μας και λάτρης της ποίησης (γράφει και η ίδια ποιήματα) κ. Χρηστάκη, οργάνωσαν μια σειρά από εξαιρετικά εργαστήρια, μέσα από τα οποία οι μαθητές του σχολείου μας, είχαν την ευκαιρία, να μελετήσουν βιβλία ποίησης, να απαγγείλουν ποιήματα διαφόρων ποιητών, αλλά και να γράψουν τα δικά τους ποιήματα.Την ίδια ημέρα εξάλλου έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του τοίχου της λογοτεχνίας, με τις προσωπογραφίες των μεγαλύτερων Ελλήνων λογοτεχνών που φιλοτέχνησαν με ιδιαίτερο μεράκι οι μαθητές του σχολείου μας.

Χρώματα λοιπόν, ζωγραφιές, πονήματα και ποιήματα, γέμισαν άλλη μια μέρα δράσης στο σχολείο μας.

Πολλά συγχαρητήρια σ ‘όλα τα παιδιά του σχολείου μας και στις εξαιρετικές καθηγήτριες τους. Και του χρόνου.

 

 Φωτογραφικό υλικό

 

 Video

Άρωμα αποκριών και φέτος στο σχολείο μας, μαθητές και καθηγητές, ντυμένοι με ωραίες, πρωτότυπες και ευφάνταστες στολές, διασκέδασαν στους ρυθμούς πολλών και ποικίλων αποκριάτικων χορών.
Και του χρόνου.


Video από το χθεσινό πάρτυ

 

Φωτογραφίες

 

Ένα happening εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, έλαβε χώρα το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας. Τα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την 3ημερη εκδρομή τους και με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, δημιούργησε ένα διήμερο event με θέμα τον Άγιο της Αγάπης. Αρωγός τους, η πάντα ακούραστη καθηγήτρια των Αγγλικών κ. Βάλια Σκυβαλάκη.
Για δυο μέρες λοιπόν η είσοδος του σχολείου μας μετατράπηκε σε έναν χώρο αγάπης, χορού, τραγουδιού, μουσικής και πολλών-πολλών εκπλήξεων. Στη διάρκεια των διαλειμμάτων τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, τραγούδησαν, χόρεψαν διασκέδασαν και αγόρασαν τα μικρά χειροποίητα δωράκια που έφτιαξαν οι μαθητές της Γ’ τάξης, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια των παιδιών μας.
Τα παιδιά της Γ’ τάξης και η κ. Σκυβαλάκη ευχαριστούν θερμά όλες τις μαμάδες των παιδιών μας, που ετοίμασαν τα σπιτικά σοκολατάκια και τα cupcakes του bazzar, καθώς επίσης και την κ. Κάρεν Μπέιερ που προσέφερε τα μεγάλα δώρα της κλήρωσης μας.
Happy Valentine’s λοιπόν. Και του χρόνου.

 

To Halloween είναι ξανά εδώ. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και σήμερα η αεικίνητη καθηγήτρια των αγγλικών κ. Χρυσοβαλάντη Σκυβαλάκη, μύησε μικρούς και μεγάλους στην καθολική γιορτή του Halloween. Στην κατάλληλα διακοσμημένη για την περίσταση αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, η κ. Σκυβαλάκη πρόβαλε στα παιδιά μίας-μίας τάξης, μια ταινία σχετική με την ημέρα και εξήγησε παραστατικά τι ακριβώς είναι η σημερινή καθολική γιορτή.

 

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU