Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr
Ηρακλείου Κρήτης

Άρωμα αποκριών σήμερα στο σχολείο μας, μια που από το πρωί οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, ντυμένοι με ωραίες, πρωτότυπες και ευφάνταστες στολές, διασκέδασαν στους ρυθμούς πολλών και ποικίλων αποκριάτικων χορών.
Οι μαθητές μας είχαν φροντίσει να στολίσουν κατάλληλα τις αίθουσες τους, αλλά και να φέρουν πλήθος εδεσμάτων και αναψυκτικών, μετατρέποντας έτσι για λίγες ώρες το σχολείο, σε ένα απέραντο αποκριάτικο πάρτι. Από το πάρτι αυτό δεν έμειναν πίσω ούτε οι καθηγητές του σχολείου, μια που με τις πολύ ωραίες αποκριάτικες στολές και μεταμφιέσεις τους, μπήκαν κι αυτοί στο κλίμα των παιδιών.
Αποκορύφωμα της ημέρας ήταν η χορευτική επίδειξη rock n roll από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' τάξης του σχολείου μας. Οι μαθητές της Γ τάξης, οι οποίοι συμμετέχουν φέτος σε ένα project χορού στα Αγγλικά, υπό την καθοδήγηση της πάντα αεικίνητης κ. Σκυβαλάκη, ετοίμασαν με την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση και της καθηγήτριας της οικιακής οικονομίας κ. Αλεξάκη ένα πολύ ωραίο χορευτικό δρώμενο. Έτσι οι ομορφοντυμένες δεσποινιδούλες και οι καλοντυμένοι μικροί κύριοι, γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και μας έκαναν όλους να "κουνηθούμε" σε ρυθμούς rock n roll. Μπράβο στα παιδιά μας και στις κ. Σκυβαλάκη και Αλεξάκη. Και του χρόνου.
Το σχολείο μας εύχεται σ' όλους τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά και τις οικογένειες τους, καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή.

Το video από το αποκριάτικο πάρτι

 

Φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU