Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr
Ηρακλείου Κρήτης

Μια διαφορετική τελετή αποφοίτηση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα, γονείς, παλιοί μαθητές, καθηγητές και μαθητές του σχολείου μας, που παραβρέθηκαν το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Μια μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη χορό, κίνηση, σκέρτσο, φαντασία, ζωντάνια και πολλή μα πάρα πολλή δουλειά από όλους του απόφοιτους της φετινής Γ' τάξης του σχολείου μας και από τις, για άλλη μια φορά, υπέροχες και ακούραστες καθηγήτριες τους, Βάλια Σλυβαλάκη (καθηγήτρια Αγγλικών) και Μαριαλένα Αλεξάκη (καθηγήτρια οικιακής οικονομίας).

Τα παιδιά με την έμπνευση και την καθοδήγηση των εξαιρετικών καθηγητριών τους δούλεψαν για μεγάλο χρονικό διάστημα εντός και έκτος ωρών σχολείου και μας παρουσίασαν μια σχεδόν επαγγελματική παράσταση.  Μπράβο και πάλι μπράβο.

Μετά το τέλος της παράστασης ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, προσέφερε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια ένα καλαίσθητο προσωπικό  αναμνηστικό, αποχαιρετώντας τους έτσι με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους φετινούς απόφοιτούς μας, υγεία, καλή συνέχεια στις σπουδές τους και κάθε επιτυχία σε ότι μα ότι επιλέξουν να κάνουν.

Απολαύστε τα παιδιά μας.

Το video της παράστασης

Φωτογραφίες της παράστασης

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU