Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr
Ηρακλείου Κρήτης

Με μια εντελώς διαφορετική, από τις τετριμμένες σχολικής γιορτές, τίμησε φέτος το σχολείο μας της εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Για άλλη μια φορά, η εξαιρετική καθηγήτρια Αγγλικών του σχολείου μας, κ. Βάλια Σκυβαλάκη, απέδειξε ότι οι σχολικές γιορτές αποκτούν το πραγματικό νόημα τους, όταν κανείς προσπαθήσει να τις προσεγγίσει με ένα διαφορετικό τρόπο.

Με κορμό λοιπόν τα παιδιά του Γ1, αλλά και τη συμμετοχή μαθητών απ' όλα τα τμήματα του σχολείου και όλων ανεξαιρέτως των καθηγητών, η κ. Σκυβαλάκη με μαεστρικό τρόπο, πλαισίωσε το video με τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης, με εξαιρετικά θεατρικά δρώμενα και χoρογραφίες, μετατρέποντας έτσι μια απλή εξιστόρηση γεγονότων, σε μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση, που κράτησε καθηλωμένους μαθητές, καθηγητές και γονείς που την παρακολούθησαν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στην κ. Σκυβαλάκη, όσο κυρίως στα παιδιά του σχολείου, που δούλεψαν πάρα πολλές ώρες εντός και εκτός σχολείου, για να μας παρουσιάσουν αυτήν την εξαιρετική δουλειά. Πάντα τέτοια παιδιά.

Τέλος το σχολείο μας, ευχαριστεί θερμά την κ. Ρένη Παπαδάκη Πλουμίδου, για την ευγενική της προσφορά να βοηθήσει τα παιδιά στην προετοιμασία της γιορτής και για τη δημιουργία της εξαιρετικής χοροχραφίας την οποία εκτέλεσαν τα παιδιά.

 Φωτογραφικό υλικό

 

Video εκδήλωσης

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU