Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr
Ηρακλείου Κρήτης

Με το ανέβασμα μιας θεατρικής παράστασης, έκλεισε την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 το σχολείο μας, για την περίοδο των Πασχαλινών διακοπών.

Η εξαιρετική και ακούραστη καθηγήτρια της μουσικής κ. Ιωάννα Φιλιππάκη, συνηθίζει να μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις μουσικές και θεατρικές της παραστάσεις. Το ίδιο έγινε και την Παρασκευή. Μαθητές του σχολείου μας από όλες τις τάξεις ανέβασαν, με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη θεατρική παράσταση "ο Παπατρέχας". Τα παιδιά και η κ. Φιλιππάκη, μετά από αμέτρητες ώρες δουλειάς, μας παρουσίασαν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, που μας καθήλωσε και μας έκανε όλους να γελάσουμε με την ψυχή μας . Τα παιδιά έβαλαν ξανά τα δυνατά τους και απέδειξαν για άλλη μια φορά (όπως και σε άλλες δουλειές τους όλο αυτό το χρόνο), ότι στο Γυμνάσιο Αρχανών δεν συντελείτε μόνο ένα αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο, αλλά γίνονται "πράγματα" που αναδεικνύουν τα πλούσια ταλέντα των παιδιών και σφυρηλατούν ποικιλοτρόπως τους χαρακτήρες τους, δημιουργώντας τελικά όχι απλώς εγγράμματους μαθητές, αλλά και καλλιεργημένους πολίτες, χρήσιμους στην κοινωνία.

Πολλά - πολλά λοιπόν συγχαρητήρια στα παιδιά μας , για την εξαιρετική τους δουλειά. Καλή πρόοδο, να είναι πάντα καλά και να συνεχίσουν να δουλεύουν καλλιεργώντας και βελτιώνοντας καθημερινά τους εαυτούς. Ένα μεγάλο μπράβο στην κ. Φιλιππάκη, τόσο για και τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και το εξαιρετικό αποτέλεσμα, όσο κυρίως, γιατί για άλλη μια φορά ανέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλούσια ταλέντα των μαθητών της.

Φωτογραφίες

 

Video

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU