Γυμνάσιο Αρχανών
Αρχάνες  Τ.Θ. 3   70100
Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr
Ηρακλείου Κρήτης

afisa heraclio 7o digifestΜε ένα εξαιρετικό τριπλό παιχνίδι το triple, υλοποιημένο σε BYOB, συμμετείχε το σχολείο μας στη μεγαλύτερη μαθητική γιορτή ψηφιακής δημιουργίας στην Ελλάδα, στο 7ο φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας (http://ira.digifest.info/) που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Ηρακλείου από την Πέμπτη 27 έως και το Σάββατο 29 Απριλίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές της Β' τάξης Φουστέρης Ιωάννης και Μιχελάκη Ιωάννα, με την επίβλεψη και καθοδήγηση της Δ/ντριας του σχολείου μας, καθηγήτριας πληροφορικής κ. Μπρουχούτα Αργυρώς, υλοποίησαν σε περιβάλλον προγραμματισμού BYO Bένα τριπλό παιχνίδι το οποίο είχαν την ευκαιρία να το παρουσιάσουν δημόσια την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Ηρακλείου, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, μια που το φεστιβάλ μεταδίδονταν ζωντανά μέσω του πανελληνίου σχολικού δικτύου.

Αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια στην Ελένη και τον Ιωάννη , για την παρουσίαση τους, αλλά και για την πραγματικά εξαιρετική δουλειά τους. Είμαστε πραγματικά περήφανοι γι αυτούς.

Την ομάδα του σχολείου μας, υποστήριξαν στην παρουσίαση του έργου τους, οι συμμαθητές τους, του Β3 του σχολείου, οι οποίοι πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο φεστιβάλ με τη συνοδεία των καθηγητών τους κ. Τυλλιανάκη και κ. Τερζάκη. Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις του φεστιβάλ και περιηγήθηκαν στα έργα των σχολείων αλλά και του εργαστηρίου πολυμέσων, δικτύων κι επικοινωνιών του ΤΕΙ Κρήτης, και του CommonsLab στο φουαγιέ των εκδηλώσεων.

Τέλος το σχολείο μας, συγχαίρει θερμά τα παιδιά όλων των σχολείων που πήραν μέρος στο φετινό φεστιβάλ, καθώς και τους καθηγητές τους που τα ενέπνευσαν, εύχεται δε στον κ. Γιώργο Πανσεληνά και την τοπική οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους. Και του χρόνου.

 

Το video της παρουσίασης

 

Φωτογραφίες από το φεστιβάλ

 

Copyright © 2014 Γυμνάσιο Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU